Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /biz/1/pirfefi/html/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306
  • Sinun festivaalisi Pirkanmaalla

HAKU Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalille 21.-26.5.2019 on auki.

150 150 Pirkanmaan festivaalit – Pirfest ry

22. kertaa järjestettävä Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali koetaan 21.-26.5.2019. Haemme festivaalin ohjelmistoon vain aikuisille suunnattuja nykytanssiteoksia. Ohjelmistoon voi tarjota tanssivideoita sekä katu- tai klubiympäristössä toimivia teknisesti kevyitä lyhyitä esityksiä. Ohjelmistovalinnat tekee Festivaalin taiteellinen suunnitteluryhmä maaliskuussa 2019.

Ilman harjoitus- tai esitystaltion internetlinkkiä saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

Festivaalin ohjelmistoon voi hakea 15.12.2018 saakka. Hakemusta voi täydentää 15.1.2019 saakka sähköpostitse haku(at)tanssivirtaa.net. Video-, katu- ja klubiesitysten osalta hakemus täytetään soveltuvin osin.

HAKULOMAKKEESEEN

Hakuun liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: anniina(at)tanssivirtaa.net

Tanssivirtaa-festivaalin esitystila on Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25, 33200 Tampere.
Esitysten tulee olla Hällä-näyttämön tilaan ja kalustoon sovellettavissa. Linkit Hällä-näyttämön pohjakuviin ja kalustoluetteloon löytyvät hakulomakkeesta.

Festivaalin tuottaa Tanssiteatteri MD.

Lisätietoja festivaalista: tuotanto(at)tanssivirtaa.net tai anniina(at)tanssivirtaa.net
Tekniset kysymykset: tekniikka(at)tanssiteatterimd.fi.

www.tanssivirtaa.net

***

Vuodesta 1997 järjestetty Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali tuottaa pirkanmaalaiselle tanssiyleisölle ajankohtaisen otoksen kotimaisen nykytanssin virtauksista. Tanssivirtaa on ikkuna Suomen nykytanssiin, teosten sekä kierrätysareena että esittäytymispaikka vakiintuneille tekijöille ja uusille ammattilaisille. Tervetuloa tuottamaan nykytanssielämysten virtaa!

***

X