• Sinun festivaalisi Pirkanmaalla

Tampere Guitar Festival

01.–07.06.2020 Tampere

Tampere Guitar Festival tarjoilee musiikkia yli rajojen ja haastaa kuulijat rohkeasti rikkomaan omia rajojaan ja antautumaan musiikin kirjon vietäväksi. Kitara soi kirkoissa, kuppiloissa ja konserttisaleissa yhdeksän päivän ajan tarjoten elämyksiä moneen makuun. Kitarakurssit, luennot ja työpajat täydentävät ohjelmistoa, jonka tilaisuuksista monet ovat pääsymaksuttomia.

15. juhlavuottaan viettävän Tampere Guitar Festivalin ohjelmassa on monipuolinen katsaus akustisen kitaran maailmaan. Tapahtuman pääesiintyjiä ovat kitaran pioneerit Assad Brothers Brasiliasta, vauhdikkaan fingerstylen taitava Frank Vignola Duo Yhdysvalloista sekä kotimainen klassisen kitaran suurmies Timo Korhonen. Tapahtumassa esiintyy myös eri puolilta maailmaa saapuvia nuoria lupauksia, jotka tulevat Suomeen osana meneillään olevaa EU-hanketta. Konsertteja järjestetään Tampereen lisäksi myös Nokialla, Pirkkalassa ja Kangasalla.

Huom! Kansainvälisen kitarakilpailun ikärajatton sarja on peruttu koronaviruksen vuoksi. Se pyritään järjestämään loppuvuodesta 2020 tilanteen niin salliessa, ja kaikki ensimmäiselle kierrokselle jo ilmoittautuneet ovat mukana. Videokilpailun tuloksien julkaisuaikataulua tarkennetaan kevään aikana, ja ilmoittautuminen avataan uudestaan tilanteen palauduttua normaaliksi.

Nuorten kilpailusarja rajataan kansalliseksi kilpailuksi. Nuorten sarja ja varsinainen kitarafestivaali on määrä järjestää 3.-7.6.2020. Koronaviruksen ja sen aiheuttamien rajoitusten kehittymistä seurataan kuitenkin jatkuvasti.

www.tgf.fi

fb_icon twitter_icon instagram_icon

X