• Sinun festivaalisi Pirkanmaalla

Tampere Biennale

06.–10.04.2022 Tampere

KEVÄÄN 2020 FESTIVAALI ON PERUTTU KORONAPANDEMIAN VUOKSI

Tämän kevään modernin taidemusiikin festivaali Tampere Biennale jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi, mutta korvaavana ohjelmana Tampere Biennale ja Yle järjestävät radiofestivaalin Tampere Biennale 2.0.

Festivaalia vietetään Yle Radio 1:n kanavalla 2.−3.4.2020, ja ensiesityksensä jälkeen molempien päivien noin kolmituntiset lähetykset ovat kuunneltavissa Yle Areenassa 30 päivän ajan. Festivaaliohjelma koostuu kolmesta hiljattain nauhoitetusta konsertista, kahdesta radiofonisesta teoksesta ja haastatteluista.

Tampere Biennale 2.0 radiofestivaalin konserttikokonaisuuteen sisältyvät Tampere Filharmonian ja TampereRaw’n kamarimusiikkikonsertit sekä Jan Lehtolan urkuresitaali. Kamarimusiikkikonserttien ohjelmat on nyt mukautettu pienille kokoonpanoille sopiviksi. Konsertit on taltioitu Tuomiokirkossa ja Tampere-talossa 23. −24.3.2020.

 

Tampere Biennale esittelee kotimaisen modernin taidemusiikin mielenkiintoisimmat ilmiöt, ajankohtaisimmat säveltäjät ja uusimmat teokset joka toinen vuosi. Tapahtuma tarjoilee ennakkoluulottomalle yleisölle suunnattua nykymusiikkia, joka yllättää, inspiroi ja rikkoo rohkeasti taidelajien rajoja. Luontevasti yllätyksellisiin suuntiin taipuva, alati kehittyvä ja aina avoin uudelle − näin Finland Festivals kuvaa Vuoden Festivaaliksi 2018 valitsemaansa Tampere Biennalea.

www.tamperebiennale.fi

fb_icon twitter_icon instagram_icon

Kuva: Nea Lindgrén

X