• Sinun festivaalisi Pirkanmaalla

SottiisiMoves

16.-18.10.2020 Tampere PERUTTU

SottiisiMoves 2020 tuplasynttäreitä juhlitaan 16.-18.10.2020 Tampereella koko perheen voimin!  TAPAHTUMA ON PERUTTU

Tapahtumassa yhdistyvät valtakunnallinen Nuori Kulttuuri Moves -tanssikatselmus ja kansainvälinen kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali Pispalan Sottiisi. Oman lisänsä tuo Suomen Kansanmusiikkiliiton maaliskuulta peruttu Samuelin Poloneesi, joka kokoaa kymmeniä pelimanniyhtyeitä eri puolilta Suomea.
SottiisiMoves 2020 on kaikille tanssista ja folkista kiinnostuneille avoin tanssin ja musiikin juhla, jossa erilaiset tyylit ja tekijät kohtaavat. Pispalan Sottiisi ja Movesia edeltänyt Nuorison taidetapahtuma järjestettiin kumpikin ensimmäisen kerran 1970, joten tapahtumat täyttävät tänä vuonna 50 vuotta. Tapahtumakokonaisuuden järjestää Suomen Nuorisoseurat yhdessä Tampereen kaupungin kanssa.

Ilon kautta ja terveys edellä!
SottiisiMoves 2020 -tapahtuman tavoitteena on tuoda iloa ja keveyttä alkavaan syksyyn. Seuraamme koronapandemian tilannetta ajantasaisesti ja toimimme vastuullisesti vallitsevien säädösten mukaisesti. Festivaalijärjestelyissä etenemme terveys edellä ja olemme varautuneet koronapandemiaan tehostetuilla hygieniakäytänteillä ja huolehtineet konserttien ja katselmusten turvaväleistä.
Lue lisää: https://sottiisi.fi/turvallisuus/

www.sottiisi.fi

fb_icon      

Kuva: Jukka Heinämäki

X