• Sinun festivaalisi Pirkanmaalla

SottiisiMoves

16.-18.10.2020 Tampere

SOTTIISIMOVES 2020 -TAPAHTUMAN UUSI AJANKOHTA ON 16.-18.10.2020   

Kesäkuun puolestavälistä syksylle siirretyn SottiisiMoves 2020 -tapahtuman uusi ajankohta on 16.-18.10.2020. Tampereella toteutettava festivaali on Suomen Nuorisoseurojen järjestämä tanssin ja musiikin tapahtuma, jossa Pispalan Sottiisi ja Nuori Kulttuuri juhlivat 50-vuotista taivaltaan.

Erinomaiset tilat festivaalille tarjoaa Tampere-talo, josta tanssi ja musiikki levittäytyvät ympäri kaupunkia. Ohjelman keskiössä ovat lasten ja nuorten Moves- ja Tanssiralli-katselmukset sekä Saa tanssia! -kansanomaisen paritanssin juhlaproduktio. Oman lisävärinsä tapahtumaan tuovat Suomen Kansanmusiikkiliiton keväältä peruttu Samuelin Poloneesi -kansanmusiikkitapahtuma sekä Tampereella samaan aikaan järjestettävä suomalais-ugrilaisten kansainvälistä sukukansanpäivää juhliva Sugrifest. SottiisiMoves 2020 -tapahtumassa ovat edustettuina kaikki tanssilajit polskasta hip hoppiin. Vuoden teema Saa tanssia! tarkoittaa, että tällä festivaalilla kaikki saavat halutessaan tanssia.

Vallitseva poikkeustilanne ja kevään katkokset tanssin harrastustoiminnassa huomioidaan myös SottiisiMoves 2020 valmisteluissa. Tapahtuman ilmoittautumisaikaa jatketaan elokuun loppuun saakka ja keväältä peruuntuneisiin Moves-aluekatselmuksiin ilmoittautuneille tanssiryhmille varataan mahdollisuus ilmoittautua myös valtakunnalliseen SottiisiMoves-katselmukseen

SottiisiMoves on pohjoismaiden suurin kansantanssitapahtuma, joka kokoaa Tampereelle 2500 tanssijaa Suomesta ja ulkomailta. Tapahtumassa yhdistyvät valtakunnallinen Nuori Kulttuuri Moves -tanssikatselmus sekä kansainvälinen kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali Pispalan Sottiisi. SottiisiMoves on kaikille tanssista ja folkista kiinnostuneille tarkoitettu tanssin ja musiikin juhla, jossa erilaiset tyylit ja tekijät kohtaavat. Tapahtuman järjestäjänä toimii Suomen Nuorisoseurat. 


www.sottiisi.net

fb_icon      

Kuva: Petri Kivinen

X