• Sinun festivaalisi Pirkanmaalla

Pentinkulman päivät

31.07.–02.08.2020 Urjala

Pentinkulman päivät on vuosittain Urjalassa pidettävä elävä ja perinteikäs kirjallisuustapahtuma. Se tarjoaa kirjailijavierailuja, ajankohtaisia keskusteluja sekä teatteri- ja musiikkiesityksiä. Kaiken ytimessä on rakkaus kirjoihin ja elävään kulttuuriin. Pentinkulman päiviä järjestävät Väinö Linnan seura ja Urjalan kunta yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Tänä vuonna teemana on Elävä Linna. Poikkeuksellisesti tänä vuonna Pentinkulman päiviä vietetään tiivistettynä 31.7.–2.8.2020.

Vuonna 2020 osa Pentinkulman päivien ohjelmasta livestriimataan. Näin saadaan kutsuttua ihmiset ympäri Suomen mukaan elävää Väinö Linnaa juhlistamaan. Myöhemmin striimatut ohjelmanumerot löytyvät tallenteina tapahtuman Facebook -sivuilta ja nettisivuilta. Haluaisitko sinä viettää hetken Eero Ahoa alias Antero Rokkaa kuunnellen, tai pohtia kotikatsomossa yhteiskunnan uudelleenrakentamista kiinnostavien kulttuuripersoonien kanssa? Nyt se on mahdollista.

Tapahtumissa huolehditaan turvallisuudesta. Väinö Linna kuvaa teoksissaan poikkeusaikoja ja niistä toipumista. Erityistä aikaa eletään myös vuonna 2020, kun Linnan syntymästä on kulunut sata vuotta ja juhlitaan elävää Linnaa Pentinkulman kirjallisuuspäivillä. Jokaisessa tapahtumassa huomioidaan hallituksen ja aluehallintoviraston ohjeistus, turvavälit ja hygienia. Tämän vuoksi tapahtumiin otetaan katsojia vain rajattu määrä.

www.pentinkulmanpaivat.fi

fb_icon 

X