• Sinun festivaalisi Pirkanmaalla

Kaupunkitaiteilija Ville Färsaaret

Lähiartisti 2017
(c) Maaria Jokimies

lahiartisti

Ville Färsaaret (s.1986) on hiljattain tamperelaistunut Lappeenrannasta kotoisin oleva itseoppinut kaupunkitaiteilija, kulttuurituottaja ja galleristi. 2000-luvun alkuvuosista katutaiteen eri olomuotoja aktiivisesti ammentanut pikkukaupungin poika on tuonut tällä vuosikymmenelle hilpeää itse ja yhdessä tekemisen meininkiä sekä marginaalikulttuurivaikutteita galleriatiloihin, keikkapaikoille, kouluihin ja vapaaseen kaupunkitilaan. Iloista kaksoiskaupunkikansalaisuutta nauttivan Färsaarten hengentuotoksia on nähtävillä modernin muraalitaiteen muodossa pitkin Suomen seiniä.

Ville Färsaaret kesällä 2017

Finlayson Art Area:
Ville Färsaarten ja Anna Elina Isoaron yhteinen katutaideteos nähtävillä Finaysonin kujalla.

30.6. Tampereen Flamencoviikko: FLAMENCO JA KAUPUNKITAIDE: Ville Färsaaret toteuttaa kaikille avoimen workshopin, jossa tutustutaan uuteen spraymaalaustekniikkaan. Flamencon ja kuvataiteen yhdistävässä tapahtumassa kuvataiteilijat Maria Leskinen ja Hanne Klippel ilmaisevat oman näkemyksensä festivaalin sananvapauden teemasta.

26.7. & 27.7. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski: Ville Färsaaret taituroi Valkeakosken Isosillan alle eteläpäätyyn mittavan katutaideteoksen.

30.7. Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali, Urjala: Ville Färsaarten työt mukana värittämässä festivaalin ilmettä.

Mäntän Kuvataideviikot: Färsaaret mukana festivaalilla.